台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 貓頭鷹

送舊迎新--2005---2006

营长

社区居民

哈~~薯鸡打生打死都是一家亲,真是打者爱也。

版主

阿鸡和番著05年最后一场擂台大战。219系唔系还有些揽着在地上打滚的没放上?

营长

佢地詐詐諦諦咁玩下邊度有勝負之分呢.而且導影又係219本人.

版主

白云茶坊网中开,云雨茶客论茶来

社区居民

[quote]原文由 nyjimmy219 发表:
要認真討個說法;各位看倌你賣边個贏?
screen.width-300)this.width=screen.width-300\">.

"阿雞,你快來睇,阿郎几大膽,佢想合埋眼偷偷...?"大蕃薯的一句話,她們大打出手,唔知爭乜?

版主

白云茶坊网中开,云雨茶客论茶来

社区居民

原文由 nyjimmy219 发表:
screen.width-300)this.width=screen.width-300\">

跟著太郎說:"今日冇掩雞籠\,你作反啦!阿雞,三叔婆都夠膽打,返屋企你知味啦!

阿雞說:吹啊!
圍村又有新戲上演了!screen.width-300)this.width=screen.width-300\"> screen.width-300)this.width=screen.width-300\"> screen.width-300)this.width=screen.width-300\"> screen.width-300)this.width=screen.width-300\">

[此帖子已被 白雲 在 2006-1-6 7:10:49 编辑过]

3万

美东理事

社区居民

睇完上面的相,真系眼火爆,219真低死,大番薯被雞啄你吾來幫忙,還幸災樂禍叫人買邊個贏?阿雞咁惡,我一定要秋后算帳!
阿貓,你去佐邊度溝女啊?還吾快D來幫手打低只雞.

3万

美东理事

社区居民

原文由 睇牛仔 发表:
哈~~薯鸡打生打死都是一家亲,真是打者爱也。

睇牛仔,究竟你幫邊個架?如果你站在大番薯這邊,應該話"大番薯加油!大番薯加油!"吾系打者愛也.

3万

美东理事

社区居民

原文由 解索者 发表:
阿鸡和番著05年最后一场擂台大战。219系唔系还有些揽着在地上打滚的没放上?

解索者,你去開檔啦,咁多野講,下次我和阿雞聯手打你.

3万

美东理事

社区居民

原文由 7699394 发表:
佢地詐詐諦諦咁玩下邊度有勝負之分呢.而且導影又係219本人.

搞搞震,我被只雞打到鬼咁痛,你還話系詐詐諦.你試下比我打,睇你又怎詐詐諦.

连长

对唔住,遲咗少少出來,我已将阿郎修正過,用膠纸貼住佢对眼珠,唔使左右,又用膠水封住個鼻哥窿,唔使臭到女人香,再用釘書機夾實個咀,唔使口花花,所以最近好乖乖。

個日大蕃薯比我打到一卜一碌,貓哥眼尾都唔望一下,後來才知,大蕃薯成日身痕,唔打唔得!還有,送小蜜蜂回家途中,她說已有意中人出現,大蕃薯要睇實個妹先得。仲有解索者,你已被列入被玩名單中,總知你有難羅!